“Будь ласка, не треба!”: У Харкові пенсіонерка вчинила самогубство на очах у школярів, фото та відео



На проспекті Ювілейному в Харкові 87-річна пенсіонерка вистрибнула з вікна третього поверху. Пенсіонерка наклала на себе руки на очах у школярів, які знімали все це на відео.

- джерело.

Інформація з’явилася в Telegram-каналі “Труха”

Користувачі соціальних мереж діляться подробицями того, що сталося. Пенсіонерка, якщо вірити словам сусідів, була несповна розуму, і останні 1,5 року билася у вікно і говорила, що її хтось намагається виштовхнути. У жінки залишився син, який до неї залицявся. Відомо також, що загибла вже кілька років боролася з онкологічним захворюванням, і останнім часом скаржилася на сильні болі. Це могло стати головною причиною, чому вона все ж таки зважилася звести рахунки з життям.

Все, що відбувається, знімали на відео місцеві школярі. На відео чутно, як вони просили пенсіонерку не робити дурість, проте жінка нікого не слухала.

Пенсіонерка вистрибнула з вікна і померла на місці від отриманих травм. Після події до під’їзду будинку, де пенсіонерка наклала на себе руки, приїхала бригада швидкої допомоги. Школярі, які знімали відео, потрапили в об’єктив камер після НП.

На відео вони обговорювали те, що сталося нещодавно, і міркували про те, в які пабліки потрапило це відео.


Читайте також:


Залишити коментар: