Бучанська різанина — стали відомі подробиці про маму хлопчика з Бучі, фото якого на її могилі вразило світ



Стало відомо трагічні подробиці загибелі жінки у Бучі, 6-річний син якої приносив на могилу мами на подвір’ї їхнього будинку консерви. Страшне фото дитини на могилі померлої мами облетіло світ.

Пише - джерело.

З’ясувалося, що жителька Бучі померла не від голоду, як повідомлялося раніше, у неї лишилося ще двоє дітей, окрім маленького Влада. Трагічну історію розповіло видання Телеграф.

Кілька днів тому іноземні фотографи Rodrigo Abd та Narciso Contreras опублікували зроблені у звільненій від російських окупантів Бучі на Київщині страшні фото, де два хлопчики, Влад та Вова, прийшли на могилу померлої під час окупації міста рашистами мами. Молодший хлопчик, 6-річний Влад, приніс мамі консерви.

Тоді повідомлялося, що жінка померла від «голоду та стресу».

Однак журналісти розшукали знайомих родини й дізналися, що сталося насправді.

Загиблу жінку звали не Ірина Танюк, як повідомлялося раніше, а Марина Наумець. Вона працювала нянею у приватному дитячому центрі. Їй було всього 34 роки.

Осиротіли троє дітей – 13-річна Софія, 10-річний Володимир та 6-річний Владислав.

«За словами жителів, жінка не впоралася зі стресом на тлі воєнних дій і померла в укритті багатоквартирного будинку, про голод не йдеться. Можливо, не витримало серце», – пояснюють журналісти.

Наразі діти – з чоловіком загиблої бучанки Іваном. Він є рідним татом лише наймолодшому хлопчику. Двоє старших діток – від першого шлюбу Марини.

За даними видання, усім необхідним сім’ї допомагають волонтери й місцеві жителі.


Читайте також:


Залишити коментар: