Братика і сестричку знайшли мертвими у скрині: стало відомо, чому батьки не одразу шукали дітей



З 11:00 діти перестали відповідати на дзвінки матері.

- джерело.

Батьки знайдених мертвими у скрині 7-річного хлопчика і 10-річної дівчинки, перш ніж кинутись на пошуки зниклих дітей, розпивали алкоголь. У цій справі правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтями про умисне вбивство двох малолітніх дітей та злісне невиконання батьками своїх обов’язків.

Про це повідомила пресслужба Донецької обласної прокуратури.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

“Встановлено, що вранці 18 вересня 2021 року 35-річна мешканка с. Микільського разом з 41-річним чоловіком пішли на роботу, залишивши 7-річного сина та 10-річну доньку самих вдома. Близько 10:00 години мати з дітьми останній раз розмовляла телефоном, а вже з 11:00 діти перестали відповідати на дзвінки”, – йдеться у повідомленні.

Повернувшись додому лише ввечері, жінка разом із чоловіком випили алкоголю, після чого батько пішов спати, а мати почала самостійно шукати дітей. Проте, не знайшовши їх, вона вирішила повідомити про зникнення у поліцію.

“Під час огляду будинку правоохоронці знайшли тіла зниклих дітей у кладовій кімнаті в закритому комоді. За попередніми даними, діти загинули від асфіксії, проте остаточна причина смерті стане відома після проведення судово-медичної експертизи”, – розповіли у прокуратурі.

Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини трагедії та перевіряються свідчення батьків.

Нагадаємо, 18 вересня о 18:30 мати дітей зателефонувала до поліції і розповіла, що вона із чоловіком пішли працювати о 4:30, залишивши дітей самими. А коли батьки повернулись, то неповнолітніх ніде не було. Раніше хлопчик та дівчинка з дому не тікали.

Дітей розшукували правоохоронці, кінологи, автопатрулі, наряди на блокпостах, залізничних та автовокзалах. Під час огляду будинку дітей знайшли в старій скрині без ознак життя. Поліція розглядає різні версії щодо загибелі брата та сестри. Одна з них – діти могли самостійно залізти у скриню, яка захлопнулася на замок. Причиною смерті стало удушення через браку кисню.

Відомо, що родина перебуває на обліку в соціальних службах: з батьками проводили бесіди щодо недопущення зловживання алкоголем та належного виховання дітей.

 

 


Читайте також:


Залишити коментар: