Бої за Харків продовжуються, є ліквідовані



Частину техніки та групи росіян, що прорвалися до Харкова, вже ліквідовано. Влада просить людей повідомляти місце перебування решти.

Пише - джерело.

Частину техніки та групи російських військових, які прорвалися до Харкова, вже ліквідовано, повідомляє Центр стратегічних комунікацій 27 лютого.

“Захисники України підпалили колону російської бронетехніки у Харкові. Як запевнив начальник місцевої поліції Володимир Тимошко, група ворога нечисельною”, – йдеться у повідомленні.

У мережі викладають багато відео з Харкова, на яких зафіксовано підбиту новітню російську бронетехніку типу ГАЗ Тигр, а також про те, як українські військовослужбовці та тероборона придушують ворожий наступ.

УП із посиланням на джерела пише, що керівництво Харківської ОДА закликало громадян повідомляти про точне місцезнаходження груп росіян.

Прорив був з різних боків, але не дуже багато. Зараз частина вже знищена. Важливо, щоб люди, які бачать російську техніку з чітким маркуванням – біла буква Z – повідомляли точні координати, і їх знищуватимуть“, – йдеться у повідомленні.


Читайте також:


Залишити коментар: