“Бореться багато років”: Андрію Данилку поставили страшний діагноз. “Божої допомоги Вам”



Андрій Данилко, відомий український співак під псевдонімом Вєрка Сердючка, не так давно покинув Х-Фактор 10. Він заявив, що погано виглядає в тих речах, які він придбав для проекту. Співак додав, що для багатьох дуже важлива участь у конкурсі, тож він вирішив піти.

- джерело.

Данилко порадив організаторам змінити ситуацію, а конкурсантам заявив, що вони зможуть виступити в прямих ефірах. Вибір тих, хто пройде в шоу в категорії “групи”, де Данилко був наставником, при цьому скасували в той день.

Українці почали активно обговорювати вчинок Андрія і його стан:

“Розплакалася від стану Андрія. Людина багато років бореться з депресією, а значить, з собою.По ньому завжди видно, яка величезна робота йде всередині, щоб тримати себе в здоровому глузді і рівновазі. Але, мабуть, накопичилося, не витримав. Сподіваюся, фахівці допоможуть тут чим потрібно, а колеги та продюсери підтримають. Неважливо повернеться він в ефіри чи ні, головне вилікувати душу. Тримайтеся, Андрію. Божої допомоги Вам і когось поруч, хто зможе зігріти своїм теплом. Обіймаю”, – написала одна з фанатів.

“Андрій найчесніший чоловік, ранимий і щирий”, “Справжній чоловік. Таким складно жити в наш час, в нашій країні”, “Капець… Жоден суддя не зрозумів Андрія, причину його відходу… Як він, Андрій, взагалі з ними стільки часу витерпів??!!!”, “Вже давно пора міняти правила , і у кожного тренера повинні бути учасники різних категорій !!! Данилко правильно вчинив !!!”, – написали інші українці.

До цього Андрій Данилко лікувався від депресії. Співак зізнався, що пив транквілізатори через стосунки.

“Через відносин у мене була депресія і я пив транквілізатори. Мабуть був такий стрес для організму, що зараз, коли відчуваю, що подібна ситуація наближається, я просто закриваю”, – говорить Андрій.

Раніше в мережі розгорівся скандал з приводу відходу з проекту “Х-Фактор” судді Андрія Данилка.

Українці знайшли винного в депресії Данилко та його несподіване рішення покинути шоу. Судячи з численних коментарів, користувачі залишилися вкрай незадоволені поведінкою Олі Полякової. Її реакція на сльози Данилко – “шо за фігня” – викликала хвилю дикого обурення у фанатів проекту.


Читайте також:


Залишити коментар: