Бойовики в паніці: український прапор вже над Горлівкою



Українські активісти вирішили пожартувати над донецькими терористами, запустивши в небо величезний прапор України на повітряних кулях з боку Світлодарська в сторону окупованої Горлівки.

- джерело.

Відомо, що українські волонтери запустили його спільно з військовослужбовцями. Відео процесу опублікував один з українських телеканалів.

Свідченням того, що прапор замайорів над окупованою Донецькою областю, стали постріли бойовиків. Отже, місцеві жителі таки побачили державний прапор України.

“Люди стояли і плакали, коли побачили прапор. Вони плакали на тій стороні, тому що вірять, що ми повернемося і допоможемо. Мені друзі дзвонять та просять прискорити звільнення”, – розповів військовослужбовець ЗСУ з позивним “Дід”.

Також військові передали на окуповану частину області повітряну бандероль з жовто-блакитними стрічками та листівками. На них написано: “Не бійтеся – ви вже вільні”.

Нагадаємо, раніше сигнал з України змусив злякатися “поліцію” Криму. У центрі Севастополя був помічений літальний апарат у прапорі України. Через цей інцидент було вирішено оточити центр міста. Центр окупованого Севастополя оточили після того, як в його районі впав безпілотний літальний апарат, який був обклеєний прапорами України. Крім того, по всій довжині повторювалася одна і та ж фраза: “Ми близько!”.

Безпілотник був виявлений в п’ятницю, 13 квітня. Він не на жарт налякав “поліцію” Севастополя. Правоохоронці боялися торкатися до нього і забороняли перехожим наближатися до тієї зони, де впав апарат. Після перевірки безпілотника піротехніками, які визначили, що він не вибухонебезпечний, його відвезли, а оточення у центрі міста, нарешті, було знято. Ніяких офіційних коментарів з цього приводу дано не було.


Читайте також:


Залишити коментар: