БЛИСКАВКА! Або Зеленський позбудеться Коломойського, або Україна позбудеться їх обох.



Пост зі сторінки Рух Опору Капітуляції. Публікуємо мовою оригіналу. Орфографію та синтаксис збережено.

- джерело.

Або Зеленський позбудеться Коломойського, або Україна позбудеться їх обох

Останні заяви І.Коломойського про необхідність переорієнтації України на Росію можна класифікувати як державну зраду і цим повинно зайнятись СБУ та ДБР. Крім того має бути публічна позиція Президента із засудженням зрадницьких заяв олігарха та чіткі дії щодо нього. Президент має продемонструвати, що він лідер країни і не боїться викликів та проблем, пов’язаних з ними. А заяви Коломойського і його вплив на політику влади – це і виклик, і проблема. І проблема особисто для Президента.

Відсутність президенської реакції означатиме, що в Україні немає Президента як Гаранта Конституції. Саме її покликаний захищати Президент. Саме в Конституції закріплено крус України в НАТО та ЄС. І подібні заяви оліграха, враховуючи його вплив на владу, є замахом на Конституцію України. Це вже не кажучи про асбурдність і злочинність заяв про необхідність замирення з агресором, бо він нам може дати десятки мільярдів доларів замість МВФ. Росія дійсно дасть нам десятки мільярдів, але як репарації черех агресію, анексію Криму та окупацію частини Донбасу.

В цій ситуації лише один можливий варіант дій з боку влади – засудження заяв Коломойського, усунення його від будь якого можливого впливу на владу та кримінальне провадження щодо оліграха через ознаки державної зради в його заявах. Зеленський має зробити вибір: або він Президент України, або він Президент Коломойського. Від цього залежить його подальша доля.


Читайте також:


Залишити коментар: