Більшого несмаку не знайти, – у мережі нещадно розкритикували образ Насті Каменських



Настя Каменських привернула увагу прихильників виходом на червону доріжку в Баку. Її образ нещадно розкритикували користувачі мережі, пише 24 канал.

- джерело.

Співачка Настя Каменських взяла участь у poсійському фестивалі “Жара”, що традиційно відбувся в азербайджанському Баку. До світського заходу артистка ретельно підготувалась, залучивши свою творчу команду до створення ефектного образу.

“Підготовка до виступів, червоних доріжок – це дуже хвилююче і відповідально. І без всіх цих людей я б не впоралась. Дякую моїй NK-команді”,– написала Настя Каменських під фото з Баку.

Для фестивалю зірка обрала спортивні червоні штани та блискучий топ. Яскраве вбрання Настя Каменських доповнила босоніжками на підборах та темним макіяжем.

https://www.instagram.com/p/BlvD_2nhue4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Однак замість компліментів користувачі мережі нещадно розкритикували образ Насті Каменських. Багато прихильників співачки зазначили, що з таким макіяжем артистка виглядає значно старшою. “Що з нею сталося? Стара якась”, “Дуже сильно постаріла”, “Цей макіяж дуже додає тобі років”, – зазначили люди.

Не оминули увагою користувачі мережі і одяг співачки: “Вбрання жаxливе, така ефектна дівчина і настільки безглуздо вбрана”, “Ну і мода тепер”, “Несмак”, “Я себе зліпила з того, що було”, “Схожа на вішалку”, “Яскравий приклад втрати свого іміджу, свого стилю та лиця”.


Читайте також:


Залишити коментар: