Білоруські добровольці в Україні полонили російського снайпера. Відео



Бійці Батальйону імені Кастуся Калиновського взяли в полон російського снайпера. Його допитали і надали медичну допомогу.

Пише - джерело.

Його напарника було ліквідовано в бою. Про це білоруські добровольці, які встали на захист України, повідомили у Telegram-каналі батальйону.

На викладеному білорусами відео чоловік із зав’язаними очима та зв’язаними за спиною руками відповідає на запитання захисників України.

Він розповів, що звуть його Владиславом Литовченком, він уродженець Краснодарського краю РФ, зі станиці Нововолодимирської.

Полонений розповідав все ту ж традиційну для росіян байку, що він їхав на полігон.

“Прибув сюди на ешелоні. Спочатку сказали, що їдемо на полігон. Потім нас вивантажили після Армянська на станції і почали видавати бойову зброю”, – каже він.

“Як ти тут опинився? Класно тут?” – питають воїни.

“Не зовсім”, – відповідає окупант, який, схоже, у цей момент вже плаче.

Ні дівчини, ні дружини у нього немає. Тож він з дозволу військових передав вітання матері, Наталії Миколаївні Литовченко.

“Любиш маму?” – запитали у полоненого військові. Отримавши ствердну відповідь, вони запитали: “А як гадаєш, місцеві жителі своїх батьків не люблять? Навіщо ж ти сюди приперся?”.

“Нас відправили”, – пробурмотів у відповідь росіянин, який входив до снайперської пари.

“Після затримання російському снайперу, який вирішив здатися у полон, було надано медичну допомогу”, – зазначили бійці білоруського підрозділу.


Читайте також:


Залишити коментар: