«Безглузде гидке каченя і потвора»: однокласник Віри Брежнєвої розповів, як над артисткою знущались в дитинстві



Суперпопулярна сьогодні співачка Віра Брежнєва (Віра Галушка) мала дуже непросте дитинство і у школі мусила витримувати знущання однолітків.

- джерело.

Однокласник артистки Дмитро Дузік в ефірі програми «Зірки зійшлися» на росТБ розповів, що у школі Віру відразу не полюбили. Дівчинка, яка навчалася у місті Кам’янське (колишній Дніпродзержинськ), перейшла до нової школи у п’ятому класі.

Дівчина носила коротку зачіску, брекети, окуляри з товстими скельцями, а фігуру ховала за широким вбранням. Дузік пригадує, що часто майбутній зірці діставалося від однокласників, а дівчата навіть били артистку.

«До нас у школу Віра прийшла в сформований колектив. Це був клас п’ятий-шостий. Безглузде бридке каченя. Дівчатка її обзивали – чотириока, галуха-лягуха (справжнє прізвище Брежнєвої – Галушка, прим.ред). У класі було 20 дівчаток і тільки 6 хлопчиків.

Ніхто з нас її не захищав. Вона сама тримала удар. Іноді навіть бійки були у дворі. А після дівчата спізнювалися на урок, а Віра приходила розпатлана і заплакана. Але завжди боролася. З нею поводилися жорстоко – одного разу наклеїли на спину папірець, на якому було написано «Потвора», – зізнався однокласник Брежнєвої.


Читайте також:


Залишити коментар: