«Батьки підприємці, а сама живе в гуртожитку і працює на кількох роботах»: Уся правда про переможницю «Холостяка» Іванну Гончарук



Минулої п’ятниці на телеканалі СТБ завершився улюблений проект мільйонів українок – «Холостяк-8», головним героєм якого вперше за всі сезони був співак Рожден Анусі. Як відомо, у реаліті брало 26 красунь з усієї країни, а до фіналу залишилось лише двоє тих, хто найбільше припав до душі холостяку – Галя та Іванка. Пропозицію руки і серця Рожден, на подив більшості глядачів, зробив саме Іванці. Про неї сьогодні вам і розкаже редакція Корупція.Стар.

- джерело.

Іванка Гончарук виросла у Луцьку. Батьки дівчини – підприємці, тож живе сім’я у достатку, але сидіти на шиї у батьків – не її історія.

У самостійне життя красуня вступила, коли вже навчалася на третьому курсі вишу: вона переїхала жити у гуртожиток та влаштувалась одразу на дві роботи. Було важко поєднувати все з навчанням, але Іванка ніколи не відступає від задуманого.

Зараз вона працює перекладачем, але встигла спробувати себе і як телеведуча. Окрім цього, вродлива дівчина часто брала участь у різноманітних конкурсах краси та благодійних акціях.

Не складалося в житті Гончарук лише з одним – з коханням. Саме тому дівчина й пішла на найромантичніший проект країни – «Холостяк».

Її участь у шоу була досить неоднозначною, дівчата-учасниці довго не бачили в ній суперницю. А даремно, як з’ясувалось пізніше. Іванку звинувачували в нещирості, думав так і холостяк, але він, на відміну від суперниць зробив все, аби побачити яка вона насправді:

“Я старався її забирати з передбачуваних ситуацій, щоб вона не могла грати. Іванка в такій обстановці починала бути собою. Ми стали ближчими, коли вона зрозуміла, що мені не потрібна ідеальна картинка”.

Серед двох красунь Рожден обрав Іванку. Після романтичного побачення на острові Балі, холостяк освідчився красуні.

«Мені здається, ти для мене, а я для тебе» — сказав закоханий Рожден.

Реакція Іванки на зізнання і пропозицію була більш, ніж неочікуваною: не промовивши ні слова, дівчина кинулась в обійми і поцілувала Рождена.

“Я не вірю взагалі. Сподіваюся, мені не треба буде більше за тебе боротися”,– сказала закохана красуня.

Як зараз живуть закохані – поки невідомо, вони обоє не розповідають подробиць свого життя. Однак, у своєму блозі Іванка натякнула на весілля:

«Статус нареченої, дуже солодкий період. День весілля проходить дуже швидко і найбільше ти отримуєш задоволення від підготовки… Я завжди мріяла про тихе, спокійне і маленьке весілля. Не треба забувати, що в першу чергу цей день тільки ваш і світ крутиться навколо вашого кохання!»


Читайте також:


Залишити коментар: