Коміки згоріли живцем: Зірки відомого гумористичного шоу загинули в автокатастрофі



Відомі стендап-коміки стали жертвами аварії, яка сталася на Кубані. Олені Зуєвій було 24 роки, Денису Маловичко – 36 років.

- джерело.

Учасники гумористичного шоу Stand Up їхали в автомобілі на свій концерт, який повинен був відбутися в Краснодарі. ДТП сталася 3 травня близько 17:30 біля станиці Рязанської на трасі Белореченск – Ніжневеденеевскій. 60-річний водій Hyundai Accent при обгоні в забороненому місці виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в Hyundai Verna.

Удар був настільки сильний, що обидва автомобілі відкинуло на узбіччя. Машини загорілися. В аварії загинули п’ятеро людей. Двох з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували.

Винуватець ДТП вижив. Відносно нього порушено кримінальну справу. Чоловікові загрожує до семи років позбавлення волі.

«Трагічно загинув Денис Анатолійович Маловичко – кращий учитель Адигеї 2016 року, випускник факультету іноземних мов Адигейського державного університету, учасник команд КВН, комік “Stand Up”. Сумую», – написав на своїй сторінці ВКонтакте заступник голови Адигейської республіканської організації Профспілки працівників освіти і науки Алій Хатков. У Маловичко залишилися дружина і діти.

Олена Зуєва народилася в Майкопі. Дівчина успішно виступала з комічними номерами про своє особисте життя.


Читайте також:


Залишити коментар: