Анджеліна Джолі багато часу провела у Львові із постраждалими від війни дітьми та навіть розплакалася



Голлівудська акторка та пані посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі відвідала Львівщину. Там, спілкуючись із переселенцями, які прибули з областей, де росія завдала найбільших руйнувань, вона навіть розплакалася, слухаючи їх розповідь. Про візит легендарної акторки розповіли у Львівській обласній військовій адміністрації.

Пише - джерело.

“В одному з медзакладів вона провідала дітей, які постраждали від ракетного удару військових рф по вокзалі у Краматорську. Її дуже розчулили їхні розповіді. Одна дівчинка навіть змогла приватно розповісти пані Джолі про свою мрію. Також пані посол відвідала школу-інтернат. Спілкувалася та фотографувалася з вихованцями. Пообіцяла, що ще приїде. Знайшла час і щоб поспілкуватися з нашими волонтерами, які надають медико-психологічну допомогу на Головному залізничному вокзалі Львова. Подякувала їм за працю. Говорила з людьми, яким вдалося виїхати зі зон активних бойових дій. Вислухала історії евакуйованих, які розповіли, що через терористичні дії росії втратили все.

Для нас усіх цей візит був несподіванкою. Багато людей, які побачили пані Джолі на Львівщині, не могли повірити, що це дійсно вона. Але від 24 лютого Україна показала усьому світові, що у нас багато неймовірного”, – розповів Максим Козицький, голова Львівської ОВА.

“Укрзалізниця” теж прокоментувала візит Анджеліни Джолі, там із гумором підкреслили, що нинішні збої в онлайн-сервісах жодним чином не пов’язані з приїздом світової зірки, а також оприлюднили відео, як Джолі завітала до вокзальних волонтерів, психологів, лікарів та залізничників.


Читайте також:


Залишити коментар: