Андрій Данилко тонко відповів Соловйову, який запропонував “гнати з Росії” Сердючку



Андрій Данилко тонко відповів Соловйову, який запропонував “гнати з Росії” Сердючку
На днях у багатьох російських ЗМІ появилися різного роду статті та відеосюжети в яких критикують Вєрку Сердючку за пісню “Батько наш – Бандера”. Деякі з них пропонують “гнати з Росії” українську зірку. Андрій Данилко (він же Вєрка Сердючка) відреагував на ці закиди.

Пише - джерело.

Всім відомі російські пропагандисти та ексватажок бойовиків на Донбасі тепер активно закликають зробити Данилка персоною нон-грата в Росії. Цього разу виступив російський пропагандист Володимир Соловйов. Він заявив, що таких, як Сердючка треба “гнати з Росії”. А тих російських артистів, які підтримали Данилка, він запропонував “взяти на олівець”.

Андрій Данилко не став відмовчуватися і на офіційній сторінці Вєрки Сердючки в Instagram розмістив кумедний колаж-відповідь Володимиру Соловйову, де порадив йому негайно пропити ліки від шизофренії:

Додамо, що недавно Андрій Данилко також опублікував знімок, на якому Вєрка Сердючка разом з мамою зображені у вишиванках в оточенні дітей, а в руках артистка тримає прапор України. Цим самим артист вирішив підтримати Україну.


Читайте також:


Залишити коментар: