Анастасія поїхала до Чeхії, а маленьку Ганнусю лишиити нала з бабусею. Гpошей нe висилала. Через деякий час повернулася, алe тільки щоб зaлиш стаpеньку маму ще одну дuтину, яку наpодила на заpобітках



Анастасія поїхала до Чeхії, а маленька Ганнуся жила з бабусею. Гpошей нe висилала. Через деякий час повернулася, алe тільки щоб зaлишити на стаpеньку маму ще одну дuтину, яку наpодила на заpобітках.

- джерело.

Олена Василівна жила розміреним життям з чоловіком на пенсії, поки одного разу її люба донечка Анастасія не вирішила поїхати до Чехії на заробітки, а онуку залишити бабусі. Джерело

Анастасія не втаємничувала матір у свої плани, просто одного дня вирішила поїхати. Жила вона в двокімнатній квартирі, яку їй з донькою залишив колишній чоловік. Матері сказала, що хоче зробити ремонт.

Анастасія поїхала до Чехії, а маленька Ганнуся жила з бабусею. Олена Василівна жалілася подругам, що з дівчинкою їй дуже важко, здоров’я вже не те, та й не розуміє вона це молоде покоління. З дівчинкою їй порозумітися важко, вона весь час проситься до мами.

– Ми з чоловіком так гарно жили, відпочивали на пенсії, як і хотіли. Готувати треба було небагато. Вставали, коли хотіли, а ввечері вдвох гуляли парком. Тепер треба кожного дня вставати о 6 годині, варити Ганнусі сніданок, потім бігти в магазин, купувати щось на обід, знову готувати, а до вечора ще й уроки повчити.

Часу немає навіть до лiкаря сходити, за декілька місяців 7 разів викликали швидку, тиск скаче, неначе скажений. Медики сказали, що хвилюватися не можна, а як тут не хвилюватися, – розповідала Олена Василівна подругам.

– А що ж там Настя? – цікавилися знайомі.

– Викладає фотографії з Німеччини, Польщі, Франції, пише, що насолоджується життям, а коштів зайвих немає: все складає начебто. Онучку на мене кинула, а грошей не висилає, все зі своєї пенсії купую, – жалілася жінка.

Через деякий час Настя приголомшила батьків новиною: у Чехії зустріла однокласника, закохалася та завaгітніла. Згодом з новим чоловіком повернулася додому. Олена Василівна була щаслива за доньку.

Проте через рік ситуація змінилася й не на краще. Цього разу Настя разом з новим чоловіком вирішила поїхати на заробітки, а Олені Василівні залишили тепер двох дітей.


Читайте також:


Залишити коментар: