alyona alyona топлес та в трусах засвітила складочки на спині (фото 18+)



Артистка продовжує робити фотопародії.

Пише - джерело.

Українська реперка alyona alyona, яка днями відсвяткувала 30-річчя, продовжує робити приголомшливі фотопародії на відомих людей.

Цього разу у полі зору виконавиці опинився американський репер Lil Nas X. Альона відтворила його фото, де він у стрінгах позував спиною до камери.

Своєю чергою реперка постала на знімку топлес у бежевих трусах і довжелезними нігтями. Як зізналася співачка, таким чином вона привертає увагу до того, коли ображають сильну стать.

“Коли йдеться про домашнє насильство, в голову одразу приходять образи чоловіка-деспота і жінки-жертви. Але мало хто дивиться на цю ситуацію під зворотнім кутом. Ви, швидше за все, або не чули, або чули дуже рідко про жіночий аб’юз. Звичайно, адже зізнатися чоловікові в тому, що його ображає дівчина — таке фаталіті. Вся мужність просто збирається в ганчірочку і прямо у відро для сміття”, – зазначила Альона.

Реперка зауважила, що найчастіше жіночий аб’юз проявляється в моральній сфері.

“Словесні приниження, підколи, прямі образи. “Чуєш ти, йолопе, чому не прибрав за собою в туалеті” чи “Мені соромно сидіти з тобою в гостях за одним столом, бо в тебе подерті пальці від роботи”. І таких прикладів мільйон, не говорячи вже про статеві приниження. Психологічне здоров’я не відновлюється так само як фізичне”, – зауважила Альона.


Читайте також:


Залишити коментар: