Алла Мазур розповіла, як дізналася про онкологію і дала пораду всім жінкам



Близько року тому Алла Мазур шокувала публіку несподіваною новиною, повідомивши, що вона хвора на рак. Для ведучої цей час був дуже складним – операція, лікування та відновлення. Поборовши недугу, журналістка зважилася відверто розповісти свою історію хвороби, а також згадала, як дізналася про онкологію.

- джерело.

В інтерв’ю журналу Marie Claire телеведуча розповіла , що одного разу перед поїздкою на відпочинок вона помітила ущільнення в грудях. Мазур не стала чекати повернення з відпустки, а відразу пішла до лікаря. Той сказав, що все в порядку і дозволив їй їхати на море.

“У минулому році перед поїздкою у відпустку я помітила ущільнення в молочній залозі. Нічого не боліло. Просто маленька акуратна горошина, яка ніяк мене не турбувала. Звернулася до лікаря, він направив мене на мамографію, яка нічого підозрілого не показала. Спокійним було і УЗД. Лікар сказав, що я можу їхати на відпочинок, уникати сонця і прийти на повторну консультацію. Але я прийшла раніше домовленого часу, помітивши, що ущільнення збільшилося”, – згадує ведуча новин.

Мазур вважає, що зростання пухлини спровокували стресові ситуації. Журналістка впевнена – всі хвороби від нервів.

“Тому моя перша порада жінкам: захищайте себе від стресу. У нашому житті його не уникнути. Але займайтеся йогою, виговорюйтесь з подругами, шукайте позитив, ви у себе одна, і всі хвороби дійсно від нервів”, – сказала ведуча.

Під час другого відвідування клініки, лікар зафіксував, що горошина в грудях Мазур збільшилася. Її відправили на біопсію, вже з підозрою на рак.

“І тут я зіткнулася з реальністю нашої медицини. З центру, куди мене направили по страховій, повідомили “Спеціаліст, який робить біопсію, зараз у відпустці. Тому зверніться до нас через місяць”. “Тепер я розумію, чому в Україні так багато онкохворих”, – відповіла я. І звернулася в іншу клініку”, – розповіла вона.

Мазур зазначила, що таких історій дуже багато. Її друга порада – ніколи не здаватися. “І навіть якщо є відчуття, що вас футболять – шукайте інших, більш уважних фахівців”, – підкреслила знаменитість.

Рак грудей – не вирок, вважає Мазур. Головне – не концентруватися на хвороби і вірити в краще.


Про боротьбу з онкологією Алла Мазур повідомила фоловерам в листопаді 2019 року. Два місяці по тому телеведуча розповіла, як переносить хіміотерапію та поділилася знімками з лікарні.
Трохи пізніше Алла Мазур повідомила про фейк, який поширюють про неї в соцмережах. Шахраї використовують її ім’я для збору грошей.


Читайте також:


Залишити коментар: