“Але він про це ще не знає”: Зеленський зробив феєричну заяву про Коломойського. Служитиме країні



Президент України Володимир Зеленський провів зустрічі із трьома українськими олігархами та домовився із ними про їхні інвестиції в окремі галузі розбудови Донбасу.

- джерело.

Про це він заявив під час зустрічі із представниками бізнесу 20 червня.

“Вони беруть на себе відповідальність за вирішення конкретних питань. Наприклад, пан Пінчук забезпечить зараз же квартирами 24 родини наших полонених моряків і далі буде опікуватися проблемами соціальної допомоги всім військовослужбовцям. Це наша домовленість”, – заявив Зеленський.

За його словами, із Рінатом Ахметовим він домовився про скасування формули “Роттердам+”, а також про те, що він інвестуватиме у місцеву медицину та дороги. Зеленський повідомив, що перший результат цих домовленостей – нещодавнє придбання 200 автомобілів швидкої допомоги.

“Пан Ігор Коломойський буде вкладати дуже великі гроші в інфраструктуру Донбасу, але він про це ще не знає”, – наголосив український президент.

Окрім цього, він підкреслив, що не надаватиме їм жодних преференцій, а також не допускатиме “жодних монополій”.

Нагадаємо, під час зустрічі в Парижі президента України Володимира Зеленського із французькими бізнесменами було обговорено можливість заходу на український ринок великих французьких автомобільних компаній, у Чорнобильській зоні французи мають втілити масштабний проект електричної станції, розширити мережу гіпермаркетів, а також можуть втілити логістичні та транспортні проекти.

Нова владна команда на початку нового тижня обіцяє внести в Раду цілий законопроект про ліквідацію формули “Роттердам+”, яку вже давно викрили і зрозуміли, що вона доїть по 12 мільярдів гривень на рік з кишень українців в інтересах двох олігархів. Водночас Конституційний суд визнав незаконним існування всієї комісії з регулювання електроенергетики, створеної експрезидентом Порошенком ще в 2014 році. Здавалося б, можна радіти, що хитру НКРЄ, яка благословила цю формулу і шалені тарифи разом з нею, назвали неконституційною і приберуть. Але у нового президента спробували відібрати право вплинути на цю схему.


Читайте також:


Залишити коментар: