Це один із найпростіших салатів, який лише можна придумати.
Салат “Білочка”, або як його ще іноді називають “єврейський”, також часто використовують як закуску і мастять на тости, крекери, ароматні булочки, начиняють ним хрумкі кошики, але також подають і самостійно. Способів приготування салату є два — з плавленим сиром і твердим.
Інгредієнти:
3 відварені яйця
100 г твердого сиру (або 3 плавлені сирки)
3 зубчики часнику
100 г майонезу
2 щіпки солі
мелений перець за смаком
Приготування:
1. На середню або велику тертку натріть сир. Перед тим, як це робити, сир треба добре охолодити.
2. На дрібну тертку натріть часник. Якщо є часникодавка – скористайтеся нею.
3. Відваріть яйця, очистіть і також натріть на тертку.
4. Змішайте всі інгредієнти в мисці з майонезом, посоліть, поперчіть до смаку і перемішайте. Салат готовий. Перед подаванням посипте його зверху твердим сиром або прикрасьте нарізаним яйцем.