Кава – це один із найпопулярніших напоїв у світі. Він бадьорить, покращує концентрацію уваги і навіть може сприяти зниженню ваги. Однак деякі добавки можуть перетворити цей корисний напій на шкідливий.
Докладніше про те, від яких добавок краще відмовитися, щоб зберегти смак і користь кави, інформує Eat This, Not That!.
Не додавайте до кави:
Маршмелоу, шоколад та інші солодкі добавки. Вони не тільки псують смак кави, але й можуть спричинити проблеми зі шлунком.
Сиропи та ароматизатори. Вони містять багато цукру та штучних добавок, які можуть негативно позначитися на здоров’ї.
Молоко. Молоко може виводити з організму кальцій, а також сприяє утворенню жиру у печінці.
Алкоголь. Алкоголь у поєднанні з кавою може спричинити головний біль, здуття живота та інші проблеми зі здоров’ям.
Що можна додати до кави:
Нежирні вершки чи молоко рослинного походження. Вони не містять великої кількості цукру та жиру, тому не шкідливі для здоров’я.
Замінники цукру без фруктози. Вони дозволяють знизити кількість цукру в каві, не втрачаючи смаку.
Спеції. Кориця, кардамон, перець та інші спеції надають каві незвичайного смаку та аромату, а також можуть надавати корисні властивості.
Лимонний сік. Лимонний сік допомагає підвищити бадьорість та покращити травлення.
Дотримуючись цих порад, ви зможете приготувати смачну та корисну каву, яка зарядить вас енергією на весь день.
Сообщение Ваша пристрасть до напою згасне, як хвилинна закоханість: що не можна додавати до гарячої кави появились сначала на NEWS TiME.