Астрологи назвали місяць великих змін для України



За їхніми словами, листопад буде менш напруженим, аніж жовтень.

- джерело.

Астрологи Ганна та Олексій Суханови зробили прогноз для України та з’ясували, що листопад буде дуже важливим місяцем для нашої країни.

За їхніми словами, листопад принесе Україні позитивні зміни. По-перше, закінчується напружений астрологічний період за річною картою, який тривав з 6 вересня 2023 року по 6 листопада 2023 року.

“Цей період міг загострювати сферу ворогів, проблем, перешкод. Ми бачимо, що саме в цей час Росія вирішила спробувати перейти в активний військовий наступ під Авдіївкою. Також РФ зробила спроби наступу на політичному фронті, намагаючись переманити, а можливо, і підкупити політиків у країнах, які є партнерами України, для гальмування фінансової та військової допомоги. У листопаді цей астрологічний період за річною карткою закінчується. Це може дати позитивні зрушення у цих питаннях”, – написали астрологи на своїй сторінці в Instagram.

По-друге, продовжили експерти, в натальній карті України закінчується період деякого гальмування, який тривав з 3 червня 2023 року до 4 листопада 2023 року. Він був пов’язаний із впливом планети Сатурн.

“Ця планета в гороскопі України впливає на Місяць і, як наслідок, на уми та настрій українців. Сатурн міг давати настрій апатії, смутку, песимізму, що Україну “злили”, не дадуть ресурсів, що ця війна надовго”, – кажуть експерти.

За їхніми словами, усі ці нюанси посилять позитивну тенденцію для української держави. Тобто ми можемо очікувати на додаткову допомогу від інших країн, а також ЗСУ просунуться в плані звільнення наших територій.

Сообщение Астрологи назвали місяць великих змін для України появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: