9-им та 11-им класам необхідно повернутися до повноформатного навчання, – Сергій Шкарлет



Вчителі мають застороги щодо відсутності очного спілкування з учнями, зазначає очільник МОНу. Пише vseosvita.ua

Пише - джерело.

Сьогодні, 19 січня, у своєму телеграм-каналі Міністр освіти і науки України Сергій #Шкарлет поділився думкою про те, що повернення учнів 9-х та 11-х класів до повноформатного навчання є вкрай необхідним та важливим:

Спілкуючись з учителями, я постійно чую про їхні застороги щодо відсутності очного спілкування з учнями. Не менше хвилюються й батьки та школярі, яким протягом поточного навчального року довелося готуватися до #ЗНО та #ДПА здебільшого в дистанційній формі.

Очільник МОНу також зазначив, що після завершення посилених карантинних заходів та за сприятливої санітарно-епідемічної ситуації, учні випускних класів повернуться до змішаної форми навчання.

В областях, де показники захворюваності на #COVID-19 будуть контрольованими, Шкарлет порушуватиме питання про повернення школярів 9-х та 11-х класів за парти:

Маємо бажання та наміри відновити повноформатне або змішане навчання й для школярів інших класів. Наразі тривають відповідні консультації з Міністром охорони здоров’я Максимом Степановим та Головним державним санітарним лікарем Віктором Ляшком.

Нагадаємо, раніше Сергій Шкарлет наголошував, що молодші класи після завершення локдауну можуть повернутися за парти.


Читайте також:


Залишити коментар: