6-місячне дитя замерзало і плакало від голоду. Його врятувала сестричка (ФОТО/ВІДЕО)



Батько залишив дітей самих і пішов «кудись у гості»

- джерело.

У Сумах 20 січня батько покинув 2 своїх дітей вдома. Старша дитина – 6-річна дівчинка – самостійно подзвонила у поліцію та повідомила, що їм дуже холодно та вони голодні. Коли патрульні приїхали у домівку – були шоковані від побаченого, пише 24tv.ua

Поліція телефоном продовжувала спілкуватися з дитиною, аби зрозуміти, де саме розташований будинок, у якому зачинені діти.

Згодом поліція відшукала квартиру. Дівчинка була дуже наляканою, але пояснила, що викликати поліцію її навчили у школі. З її слів, батько пішов «до когось у гості».

У квартирі також перебувала менша дитина, 6-місячна дівчинка.  Її тільце було дуже холодним, як з’ясували згодом медики, температура тіла дитини становила 34,9 градуса. Поліція констатує, що малеча не мала навіть сил на сильний плач.

Патрульна пригорнула дитину до себе й намагалася відігріти до приїзду медиків.

Старша дівчинка сказала, що за весь день вони нічого не їли.

Поліція знайшла у будинку записку з номером телефону батька. Правоохоронці одразу почали телефонувати йому, аби зрозуміти, куди той пішов. Спочатку чоловік запевняв, що діти перебувають разом із ним. Коли йому розповіли, що у будинок прибув екіпаж патрульних – батько одразу повернувся додому.

Чоловік був нетверезим. Медики госпіталізували дівчаток з ознаками переохолодження. Свій вчинок батько уже пояснював у Сумському районному управлінні поліції.


Читайте також:


Залишити коментар: