50 діб лежав у дворі: моторошна історія вбитого мешканця Бучі



Цього тижня Наталія Мазніченко поховала чоловіка — Василя Мазніченко, який помер від кривавих рук росіян на початку березня у Бучі.

Пише - джерело.

3 березня 62-річного чоловіка рашисти вбили у власному дворі біля погреба, в якому він хотів сховатися від орків. Проте, не встиг.

Понад місяць тіло Василя пролежало просто неба. А поруч із ним були розкидані залишки знищеного будинку родини. До слова, власний дім сімʼя будувала довгих 20 років…

На 50-й день після смерті, 21 квітня, Наталія змогла врешті гідно поховати коханого та провести його в останній земний шлях.

«Я не знаю, як нам жити далі без тебе, без твоїх трудящих ручечок, без твого люблячого і доброго серця… Заходиш у двір, на город, втім, усюди розруха, наче у Чорнобилі, та запах смерті. Спи спокійно, моя Пташко…» — пише у своєму фейсбуці дружина вбитого.

Зазначимо, що в Бучі з 8 квітня триває ексгумація вбитих росіянами мешканців. Їх тіла знаходять у братських могилах біля церкви Андрія Первозванного, в колодязях та у власних дворах просто неба.

Тоді волонтер і працівник ритуальної служби Сергій Матюк розповідав журналістам, що в багатьох жертв були зв’язані руки та ноги, а їхні тіла частково чи повністю розстріляні. Навіть в око цілилися окупанти…


Читайте також:


Залишити коментар: