5 хитрощів мудрої жінки, щоб чоловік завжди виконував її бажання



Це звучить як маніпуляція: «примусь чоловіка робити те, що ти хочеш», але якщо те, що ти робиш, робить його щасливим, це зовсім інша історія.

- джерело.

А як же отримати все це і зробити так, щоб чоловік при цьому був щасливим?

1. Цінуйте його

Коли ви покажете йому, як високо ви цінуєте те, що він для вас робить, він буде робити все більше і більше. Те, що ви цінуєте, оцінюється. Те ж саме стосується і чоловіків.

Ключовий аспект тут полягає не в тому, щоб очікувати від нього чогось, а потім приймати як належне те, що він робить. Кожен раз, коли він щось робить – дарує вам свіжий букет квітів, миє посуд або говорить комплімент – цінуйте це, кажучи «спасибі» і навіть більше.

2. Відповідайте взаємністю

Коли ви робите щось для нього, ви створюєте свого роду взаємообмін. Ми отримуємо задоволення в рівній мірі і від того, що даємо, і від того, що отримуємо. Тому тут необхідний баланс.

Та жінка, яка тільки отримує, упускає цю універсальну істину і в кінцевому підсумку отримує набагато менше, ніж якби вона вирішила відповісти взаємністю. Знайдіть спосіб повернути йому свою любов, час, увагу, ресурси.

3. Надихайте його

«Справжній чоловік не зустрічатиметься з найкрасивішою дівчиною в світі – він буде зустрічатися з дівчиною, яка робить його світ красивим».

Коли ви навчитеся дивитися на речі з його точки зору, ви неминуче знайдете той прихований важіль, який не був очевидним для вас раніше. Якщо ви дійсно захоплені і схвильовані чимось і просто хочете поділитися з ним своїм джерелом радості, ваш чоловік буде тільки радий.

4. Спілкуйтеся з ним

Як би банально це не звучало, але часто ми не висловлюємо свої справжні бажання, потреби і очікування. Реальність така, що, коли ви відкрито і чітко говорите своєму чоловікові, що робить саме вас щасливою, він зробить все можливе, щоб це відбулося.

Як свідчить стара приказка, щаслива дружина – щасливе життя. Пам’ятайте, він не може прочитати ваші думки, тому полегшіть йому життя, просто сказавши щось на кшталт: «Ти будеш моїм героєм, якщо ти (вставте сюди все те, що ти хочеш, щоб він зробив)».

5. Створюйте свято

Коли ви перетворюєте, здавалося б, звичайну ситуацію або подію у свято (що б це не означало: цілуєте його по сто разів, дивуєте його в новій білизні), ви буквально заново підключаєте його мозок до нових асоціацій з вами і шаблонами для тих же дій.

Наприклад, його колишня подруга критикувала його за те, що він «неправильно» миє посуд. Тому, коли він помиє посуд, подаруйте йому ласкавий поцілунок і вдячність за те, що він допоміг вам зберегти ідеальний манікюр. Тепер ви вдвох можете танцювати на кухні, приймати ванну з піною або обніматися в ліжку.


Читайте також:


Залишити коментар: