4-річний хлопчик мало не помер через популярний напій: у його складі знайшли “щось”



Батьки довго шукали причину передсмертного стану свого сина та знайшли її

- джерело.

Чотирирічний Албі Пегг мало не помер через вживання популярного дитячого напою. У хлопчика раптово почалися галюцинації, а його злякані батьки спочатку навіть не розуміли, що відбувається з їхнім сином.

Про цей жахливий випадок повідомляє британське видання The Sun. Як розповіла мати дитини, все почалося у 2023 році, коли її син випив солодкий “слаш” із полуничним смаком – прохолодний напій із подрібненим льодом.

Його часто продають у кінотеатрах, фуд-кортах торгових центрів. Цей солодкий червоний напій зі штучними барвниками та підсилювачами смаку особливо люблять діти.

Спочатку після вживання слаша поведінка хлопчика не змінилася. Але незабаром у нього почалися страшні галюцинації, від яких він не міг заспокоїтися. Дитина виглядала страшно втомленою, почала дряпати своє обличчя і раптово знепритомніла.

Перелякані батьки терміново відвезли сина до лікарні, що врятувало йому життя. Лікарі сказали, що якби вони не звернулися по допомогу вчасно, хлопчик міг би дуже швидко вмерти. Аналізи крові виявили у дитини небезпечно низький рівень цукру та уповільнене серцебиття. Проте медикам вдалося стабілізувати стан хлопчика та врятувати його.

До цього він перебував у реанімації, бо майже не дихав. Лікарі намагалися привести малюка до тями, але дитина зовсім не реагувала. Через кілька місяців після жахливої ​​події батькам вдалося з’ясувати її причину. Виявилося, син так важко захворів через реакцію на гліцерин, який додають у слеші для надання їм характерної в’язкої консистенції, що так подобається дітям.

Тепер мати хлопчика виступає за повну заборону продажу таких напоїв дітям до 10 років.

Сообщение 4-річний хлопчик мало не помер через популярний напій: у його складі знайшли “щось” появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: