3еленський пішов на поступки євробляхерам



Це не просто обіцянка, а законодавча ініціатива. Команда новообраного президента і він сам обіця реалізувати рожеві мрії “євробляхарів”. Під час туру Україною з благодійними концертами колективу “Квартал 95” у м. Ужгород, тоді ще кандидат у президенти України – Володимир Зеленський зустрівся з активістами ГО “Небайдужі”.

- джерело.

Голова громадської організації – Юрій Купріянчук встиг поспілкуватися Зеленським на рахунок розмитнення 10% від вартості. Крім того, він наголосив,що дана пропозиція закону зареєстрована вже у Верховній Раді.

Зареєстрована пропозиція закону пропонує встановлення вартості розмитнення на рівні 10% від ціни авто + 1,5% війскового збору та 3% у Пенсійний Фонд. Отже, загалом вартість розмитнення не перевищуватиме 15% Володимир Зеленський послухав Юрія Купріянчука і погодився з тим, що несправедливо встановлювати здирницьке розмитнення у країні з найменшими зарплатами і найгіршими дорогами в Європі. За неофіційною інформацією новообраний президент та його команда вже підрахували економічно обгрунтовану цифру, яка може скласти і менше 10%.

Дане питання вже вивчили і планують впровадити наближене до цієї пропозиції рішення, де ставка 10% вираховуватиметься з середньоринкової ціни на авто в Україні і не перевищуватиме 12…15%, а отже, нарешті стане доступною для народу. Та й зрештою, чому “євробляхерів”? Авто має стати доступним для українців, так само, як у всіх цивілізованих країнах Європи та світу.


Читайте також:


Залишити коментар: