24-річна жителька зі Львівщини дійшла до фіналу шоу “Холостяк”, – ВІДЕО



Фінал шоу покажуть у наступну п’ятницю.

- джерело.

24-річна Галина із міста Самбір, що у Львівської області, дійшла до фіналу шоу “Холостяк”. Про це повідомляє 032.ua.

В останньому випуску шоу, яке показали на українському телеканалі СТБ у п’ятницю, 18 травня, Галина разом із двома іншими конкурсантками познайомилася із батьками холостяка – співака Рождена Анусі.

Після знайомства дівчат із батьками Рожден прийняв рішення, що хочете бачите у фіналі 24-річну Галина та із міста Самбір та Іванну із Луцька.

Хто ж стане переможницею проекту стане відомо у п’ятницю, 25 травня.

Тим часом на офіційному Youtube-каналі уже опублікували анонс наступного випуску:

Нагадаємо, що 9 березня на українському телеканалі “СТБ” розпочався восьмий сезон популярного шоу “Холостяк”, участь у якому бере співак Рожден. У кожному випуску головний герой зустрічатиметься з одною або відразу декількома дівчатами у різних місцях. Під час зустрічей дівчата повинні сподобатися холостяку, щоб зацікавити його і позбутися від конкуренток.

Додамо, що на своє перше знайомство із холостяком Галина приїхала одразу у білому весільному платті. Згідно із біографією учасниці, яку опублікували на сайті телеканалу, зараз дівчина безробітна. Свого часу мала досвід роботи журналістом на львівському телебаченні, у газеті «Голос Самбірщини», в обласних і районних місцевих радах. Також вона складала передвиборні програми і писала тексти для публічних виступів для депутатів.


Читайте також:


Залишити коментар: