22-річна українка потрапила у жахливу ДТП в Камбоджі за дивних обставин (відео)



22-річна українка потрапила у ДТП у Камбоджі за загадкових обставин. Скривавлену Анну привіз до лікарні невідомий, дівчина зараз у реанімації в стані, що унеможливлює її перевезення до України, йдеться в сюжеті ТСН.

- джерело.

Того ранку донька Аня не написала мамі звичного побажання гарного дня і не відповіла на жодне повідомлення. До цього дівчина понад три місяць перебувала у Камбоджі та щодня відписувала додому. “Я одразу зрозуміла, що щось не так”, – зізнається матір. Тепер її донька нічого не пам’ятає про те, що з нею сталося.

12 лютого з пробитою головою молоду українку непритомною доправили до шпиталю у курортному районі країни Камбоджа, що в Південно-Східній Азії. Жінці діагностували важку черепно-мозкову травму, зробили перше втручання в лікарні, де не було ніякого відповідного обладнання, а потім перевезли до столиці. Там вона і перебуває з відкритою ЧМТ і гематомою мозку.


Анна Семенова з передмістя Києва цікавилася туристично-готельним бізнесом і за новим досвідом поїхала до екзотичної країни – королівства Камбоджа. Рідні були проти таких далеких подорожей, однак це не зіграло ролі. Їхала дівчина на місяць, проте затрималася на цілу зиму – через це і не встигла продовжити свою медичну страховку, що дуже ускладнило і здорожчило її лікування. Нині родина оплачує усі рахунки самостійно, а це понад 500 доларів щодня.

Мама вийшла на зв’язок із найближчим до доньки українським консульством у В’єтнамі, де хоч і на відстані покаліченій українці намагаються допомогти. “Стан критичний, важкий, можливі лише короткомагістральні перевезення. Опрацьовується питання перевзення її до Таїланду, що вище за рівнем обслуговування і послуги дешевші”, – каже консул.

Поруч з Анею її друзі, пощастило ще знайти лікаря родом з України. Мама щодня розпитує про новини у подруг телефоном. “Транспортувати в Україну заборонено. Це голова, це переломи”, – кажуть свідки про стан пацієнтки. До такої біди родина з Ірпеня виявилася не готовою ні фінансово, ні навіть документально – мама Ані досі не має закордонного паспорта, і лише після біди з донькою подала документи на оформлення.


Читайте також:


Залишити коментар: