20 вересня 85-й День Народження легендарної італійки Софі Лорен. Фото, відео



Найкрасивіша жінка Італії Софі Лорен 20 вересня святкує свій 85-й День Народження, повідомляє Clutch.ua . Софі Шиколоне – саме так звуть знаменитість – народилася в 1934 в Римі, але все дитинство провела в невеликому містечку Поццуолі, поруч зі знаменитим Неаполем. За свою худобу і модельний зріст дівчинка отримала прізвисько жердинку.

- джерело.

Красива зовнішність допомогли Софі після перемоги в конкурсі краси перебратися назад в Рим, на якому вона також познайомилася зі своїм продюсером і майбутнім чоловіком Карло Понті. В той момент чоловік був одружений і довго не міг отримати схвалення розлучення від Ватикану. Тому закохані, поки не могли зв’язати себе узами шлюбу офіційно, таємно одружилися в Мексиці.

Не без допомоги чоловіка Лорен діставалися ролі в малобюджетних фільмах, де зірка позиціонувала себе як секс-символ. Вона не соромилася позувати перед камерами без одягу, через що перед великим «бумом» кар’єри Софі Понті довелося викупити права на все відверті фільми за участю його коханої. Софі Лорен стала іконою в 1950-х. Після прем’єри фільму Аттіла в 1954 році про дівчину заговорила вся Італія, а пізніше і весь світ.

 

 


Читайте також:


Залишити коментар: