“100 тисяч євро гонорару”: Вакарчук заспівав на корпоративі у Мінську



Народний депутат, голова партії “Голос” Святослав Вакарчук на цих вихідних виступив на новорічному корпоративі в Мінську у компанії Wargaming, яка створила знамениту гру “World of Tanks”.

Про це пише Telegram-канал “Хоробрі яйця”.

- джерело.

Джерело видання повідомляє, що гонорар Вакарчука склав близько 100 000 євро. “Обов’язковою умовою в райдері було – повна заборона фото і відео зйомки під час концерту, щоб Славка не тролили “під куполом Верховної Ради”, – повідомляє телеграм-канал.

“Успішний український співак і безтолковий політик Святослав Вакарчук, після розмови на високих тонах зі своїм покровителем Петром Порошенко, вирішив забити на діяльність депутата, і згадав щасливі будні попсового-рокера.

Навіщо йому сидіти серед корупціонерів, олігархів та інших слуг народу, якщо можна пристойно заробити на новорічному корпоративі всесвітньо відомої компанії Warmgaming?

Гонорар Вакарчука склав близько 100 000 євро. Обов’язковою умовою в райдері було – повна заборона фото і відео зйомки під час концерту (тому їх ніде немає), щоб Славка не тролили під куполом Верховної Ради. Оплата відбувалася через офшорні рахунки.

Довідка: Warmgaming білоруська компанія-розробник однієї з найпопулярнішої гри в Світі: World of Tanks

P.S. За інформацією джерела, на наступний рік компанія хоче запросити Петра Порошенка, як кращого українського стендапера. Жарт👀 “, – йдеться в повідомленні.

А ось і відео:


Читайте також:


Залишити коментар: