Італійські вчені винайшли рецепт піци, яка може врятувати людину від раку. Якщо їсти її двічі на тиждень, то про онкологічні захворювання можна більше не турбуватися.

Незважаючи на те, що дослідники з Італії добре знають про шкоду основних інгредієнтів кухні цієї країни, відмовитися від улюблених ласощів вони не в змозі.
Саме тому вчені знайшли унікальну рецептуру, яка робить піцу корисною. До рецепту було вирішено не додавати ні сиру, ні м’яса, а замінити їх безліччю зелені та овочів.
Брокколі, маслини, часник та помідори надають піці яскравий смак і допомагають в боротьбі з хворобами серцево-судинної системи.
Також ця дієтична піца знижує ризик раку кишечника та інших органів травлення.
Сільвано Галль, доктор, який опублікував відповідну статтю в Journal of Cancer, рекомендує пацієнтам з ризиком онкології готувати таку піцу двічі в тиждень або вживати корисні інгредієнти окремо.
Подібна різноманітність у раціоні допоможе не тільки підтримати роботу серця, а й уникнути поширеного на сьогоднішній день раку.