“В ці області несамовитий мороз повернеться, снігопад накриє конкретний регіон”: фахівці про дощ і холод в Україні



В Україну після хвилі потужних снігопадів йде чергове потепління. Вже в кінці січня та на початку лютого опади фактично припиняться, очікуються зимові сонячні прояснення. Однак завчасу радіти не варто, адже до цього ще слід пережити морозні дні.

- джерело.

Як інформує “Апостроф”, про це йдеться у прогнозі синоптикині Наталки Діденко.

“Перспектива синоптична в Україні цікава і хороша”, – повідомляє вона, зазначаючи, що на легку зміну погоди слід очікувати вже з 29 січня.

За її словами, з 31 січня – 1 лютого можливе різке потепління. Лише подекуди очікуються опади, за температури повітря від +3 до +8 градусів. При цьому на півдні та на південному заході – до +8…+12 градусів.

Водночас 27-28 січня ще переважатиме хмарна погода, з періодичними незначними опадами у вигляді дощу та мокрого снігу, у західних областях – помірними.

Температура повітря вночі місцями опуститься до -3…-6 градусів, проте протягом дня підніметься нуля.

У Києві 27-28 січня стовпчики термометрів теж перебуватимуть близько нуля. Загалом буде хмарно, вогко, проте без серйозних опадів.

Сообщение “В ці області несамовитий мороз повернеться, снігопад накриє конкретний регіон”: фахівці про дощ і холод в Україні появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: