У Херсоні згвалтували та вбили 36-річну матір двох дітей (ФОТО)



Звіряче вбивство матері двох дітей у Херсоні шокувало місто. За повідомленнями місцевих ЗМІ, 3 вересня в Гідропарку міста було виявлено тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

- джерело.

Правоохоронці встановили особу вбитої, нею виявилася 36-річна місцева мешканка на ім’я Олена. У соцмережах опубліковані її фотографії.

За деякими даними, злочинець або злочинці після згвалтування своєї жертви завдали не менше п’яти ударів ножем у шию і область грудей.

Правоохоронці розшукують свідків злочину.

За фактом вбивства проводиться розслідування. Правоохоронці вивчають записи з камер спостереження в надії вийти на слід злочинця.

Пізніше вияснилось, що убитою є 36-річна Олена Кулапова – її за фото в Інтернеті і соціальних мережах впізнали знайомі, а ввечері в морзі вбиту упізнав чоловік, повідомляють місцеві ЗМІ.

У Олени двоє дітей: 15-річний син від першого шлюбу і 3-річна дочка від другого. Олена перебувала в декретній відпустці. До виходу у відпустку працювала в одному з салонів краси адміністратором. Чоловік загиблої – далекобійник.

Знайомі характеризують Олену дуже позитивно. За словами знайомих, пізно ввечері вона вийшла в магазин, який розташований недалеко від її будинку. Вона вийшла без мобільного телефону, в домашньому халаті, тому самому, який у плямах крові виявили поруч з тілом у Гідропарку.

З одягу на жінці була тільки чоловіча футболка. Очевидно, відсутністю білизни на жертві і пояснюється стаття, за якою відкрито кримінальне провадження – п. 10 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство, поєднане із згвалтуванням). На даний момент результатів розтину немає.

Загибла була мокрою, знайшли її біля води. Не виключено, що тіло скинули в річку і його прибило до берега, або ж незадовго до вбивства жінка купалася.

Мама загиблої недавно перенесла інсульт, за нею доглядає син. Він єдиний, хто у неї залишився. Кілька років тому в ДТП загинула старша донька, тепер вбили молодшу. Страшну звістку матері повідомили вчора. Жінка, яка і без того не може говорити через важку хворобу, отримала шок. Поховають Олену в рідному селі.


Читайте також:


Залишити коментар: