Різко впаде температура повітря і будуть заморозки: в Україну йдуть грозові дощі



Синоптики попереджають про те, що у багатьох областях України вдарять заморозки 0-3 градусів.

- джерело.

Погода в Україні 3 травня буде тепла та суха погода. Водночас в регіони починає приходити похолодання. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики попереджають про небезпеку в всіх регіонах України, крім північних, Чернівецької, Вінницької, Черкаської та Одеської областей. Там буде надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Сильне похолодання прийде у східні, північно-східні та південно-східні області. Там вночі 4 та 5 травня будуть заморозки 0-3 градуси. Синоптики оголосили І рівень небезпечності.

Синоптик Наталка Діденко підтвердила, що зниження температури повітря розпочнеться вже у п’ятницю, 3 травня. Вона стверджується, що саме 2 травня поки буде найтеплішим днем. На Великдень вночі буде 5-10 градусів тепла, а на сході – 2-5 градусів тепла. Вдень можуть бути короткочасні дощі на заході та півночі, можуть бути також грози.

Хто така Наталія Діденко
Наталія Діденко — український метеоролог, телеведуча, блогер. Працювала синоптиком в Українському Гідрометцентрі, відділі метеорологічних прогнозів. Ведуча власної авторської програми “Погода з Наталкою Діденко”, пише Вікіпедія.

В Україні вдарить +24
За даними meteoprog, 3 травня в Україні буде сухо та тепло. Найтепліше буде в Луганській області. Там температура повітря підвищиться до +10…+24 градусів. Найнижча температура буде у Львівській області. Там температура повітря підвищиться до +8…+20 градусів.

Погода 3 травня у Києві
У Києві 3 травня буде малохмарно. Синоптики опадів не прогнозують. У цей день вітер буде північно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 6-11°, вдень 18-23°; у Києві вночі 8-10°, вдень 20-22°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

 

Сообщение Різко впаде температура повітря і будуть заморозки: в Україну йдуть грозові дощі появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: