“Одна потужна заява змінить все”: яка зустріч вирішить долю війни в Україні – прогноз



Хто може змінити хід війни в Україні і коли росіяни будуть бігти з наших територій, розповіла астролог Стелла.

Війна в Україні до кінця 2023 року триватиме. ЗСУ стримують окупантів, які стягнули на кілька напрямків купу техніки.

- джерело.

Як каже астролог Стелла, Росія зважиться на масовий обстріл України, але результатів не здобуде.

“На Авдіївському напрямку ворог тримається. Там дуже багато сил. Вони топчуться на місці. Нашим хлопцям дуже важко, є втрати, але просування в окупантів не буде. Два тижні ще буде важко. Найближчими днями ми не побачимо вагомого просування”, – каже астролог.

Хто така таролог Стелла
Стелла – таролог з Чорнобаївки, йдеться на сторінці в Instagram. Часто робить особисті розклади і дає великі прогнози для України та світу.

Астролог зазначила, що окупанти тікатимуть з одного напрямку.

“На Куп’янському напрямку, не знаю з якої причини, але окупанти будуть відходити. Будуть тікати”, – заявила астролог Стелла.

Коли буде звільнення Криму
“Карти показують, що війна і звільнення Криму йде до кінця. Десь йдуть домовленості, що окупанти будуть виходити. Буде до кінця року в Криму якийсь хаос”, – зазначила вона.

Переговори РФ і України
“Росія бажає переговорів, вони вже не можуть витягувати війну. Вже все. Вони хочуть закінчувати війну на своїх умовах. Вони розуміють, що вже неможливо воювати. Вони хочуть захопити Донецьку область і заявити, що вони домоглися своїх цілей. Вони не змінять риторику”, – заявила вона.

Ракетні удари по Україні – прогноз
“Росія зважиться на ракетні атаки і на захід України. Масовані атаки будуть, вони будуть комбіновані. Буде їх досить багато, але бажаного результату окупанти не отримають”, – прогнозує астролог.

Яка зустріч змінить все в Україні
“Відбудеться зустріч у листопаді Байдена (Джо Байден президент США – ред.) І Сі Цзіньпіна (президента Китаю – ред.). Ця зустріч буде дуже на користь Україні і всьому світу. Буде дуже корисна зустріч. Після цієї зустрічі піде дуже гучна заява. Але зустріч буде дуже непроста, але ефективна”, – сказала вона.

Прогноз на листопад для України
Як розповів астролог Влад Росс Главреду, 18 листопада планета активних військових дій Марс зійдеться з Сонцем в Скорпіоні, в знаку війни і вбивств.ґ

Хто такий Влад Росс
Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

“Марс – планета активності і війни, тому активні бойові дії на Близькому Сході з новою силою розіграються в середині листопада, що спричинить безліч смертей. Також саме в середині листопада українцям слід остерігатися особливо активних ракетних обстрілів з боку Росії”, – заявив він.

Сообщение “Одна потужна заява змінить все”: яка зустріч вирішить долю війни в Україні – прогноз появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: