Литимуть дощі і будуть заморозки: у яких областях буде найхолодніше



Синоптики оголосили І рівень небезпечності через заморозки 0-5 градусів.

- джерело.

Погода в Україні 11 травня буде дощовою. Синоптики попереджають про заморозки. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Вночі 12 травня у Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській, Луганській областях на поверхні ґрунту заморозки 0-5°. Синоптики оголосили І рівень небезпечності.

Погода 11 травня
В Україні 11 травня буде хмарно з проясненнями. Синоптики прогнозують дощі в Україні, крім південних областей. Вітер в цей день буде північно-західний зі швидкістю 7-12 м/с.

“Температура вночі 5-10° тепла, вдень 14-19°, на Закарпатті, у південній, та південно-східній частинах до 22°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +21
За даними meteoprog, 11 травня в Україні буде дощова погода. Найтепліше буде в Херсонській та Миколаївській областях. Там температура повітря підвищиться до +9…+21 градуса. Найнижча температура буде в Сумській області. Там температура повітря підвищиться до +9…+13 градусів.

Погода 11 травня у Києві
У Києві 11 травня буде хмарно з проясненнями. Синоптики в цей день буде невеликий дощ. У цей день вітер буде північно-західний зі швидкістю 7-12 м/с.

“Температура по області вночі 5-10° тепла, вдень 14-19°, у Києві вночі 8-10°, вдень 16-18° тепла”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Погода в Україні – останні новини
Нагадаємо, синоптик дав прогноз погоди на травень 2024 і розповів, де в Україні буде тепло, а які регіони заллє дощами. Загалом травень в Україні буде дощовим та не спекотним, прогнозують синоптики.

Погода в Україні впродовж тижня з 6 по 12 травня буде нестійкою з грозовими дощами, похолоданням та заморозками. Також відчуватимуться коливання атмосферного тиску. Про це розповів кандидат географічних наук, метеоролог Ігор Кибальчич.

У середині тижня в Україну прийде арктична повітряна маса, внаслідок чого в усіх областях істотно знизиться температура повітря. Особливо сильно похолодає в північних, центральних і східних областях – уночі та вранці там спостерігатимуться заморозки не лише на ґрунті, а й подекуди також у повітрі до 0…-4 градусів.

Сообщение Литимуть дощі і будуть заморозки: у яких областях буде найхолодніше появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: