15-річна школярка переконує, що завагітніла незайманою



У минулому номері газета «ЯСНО» розповідала про 25-річну Анастасію Смоляну з Хмельниччини, яка переконує, що народила доньку від власного покійного чоловіка. Сьогодні продовжуємо цю тему і розглянемо наступні версії, як вона каже, зачаття без фізичного контакту.

- джерело.

Чуючи про непорочне зачаття, більшості пригадується біблійний епізод про Діву Марію, матір Ісуса Христа. Досі цей випадок не дає спокою  науковцям усього світу. Якщо релігійні фанатики здатні вірити в те, що можна завагітніти від Святого Духа, вчені століттями шукають пояснення диву.

Цікаво, що близько 7% всіх живих організмів на Землі можуть розмножуватися без додаткового запліднення. Генетики стверджують, що непорочне зачаття є цілком можливим і вже в 2033 році жінки зможуть розмножуватися без участі чоловіків. Ну а поки медики обговорюють всілякі причини і наслідки такого процесу, у минулому році 15-річна українка запевнила, що завагітніла без участі чоловіка.

Її випадок було озвучено у програмі «За живе» на каналі СТБ.

Олександра запевняла усіх, що її вагітність була непорочною. За словами дівчини, у неї ніколи не було статевого контакту, тому факт, що в її животі хтось живе, став для неї шоком. Ніхто дівчині не вірив, крім її бабусі, 58-річної киянки Людмили. Про вагітність онучки вона дізналася від її подруги. Жінка не могла повірити, адже ніколи не бачила біля Саші жодного хлопця.

Та як з’ясувалося пізніше, хлопець у школярки таки є. Більше того, він сам зізнався, що секс у пари таки був, однак без проникнення. Самого статевого акту у молодої пари не було, тож Олександра завагітніла справді незайманою. І гінеколог це підтвердила. Більше того, за словами Людмили Шупенюк, у її практиці був випадок, коли у лікарню привезли жінку на операцію, їй діагностували швидкоростучу пухлину у животі. При розмові з нею вона переконувала, що ніякого сексу у неї не було і її дівоча пліва була неушкодженою, та при цьому у неї почалися пологи.


Читайте також:


Залишити коментар: