Як відомий в Італії піцайоло вчився пекти хліб на Волині. ФОТО

Волинянин Андрій Злотко, який керує власною піцерією в Італії, вчився на Батьківщині пекти хліб.

Про це відомий піцайоло написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Завжди радий допомогти другові і за одне освоював хліборобську майстерність», – написав чоловік.

Читайте також:  “Я працювала, щоб ти завів і утримував коханку. Тепер, вважай, ти в зятях у сусідній квартирі” – Повертаючись з Італії, Мирося хотіла рідним зробити сюрприз, але її чекав ще більший

Він додав, що його друг займається виробництвом авторського хліба із органічного волинського борошна.

Нагадаємо, Андрій Злотко з нуля побудував в Римі успішний бізнес. А ще вигадав та запатентував власний рецепт тіста.

Джерело.


РЕКЛАМА: